Dubai

La branca iraquiana d'Al-Qaeda promet la "conquesta de Roma" en resposta a les paraules del Papa sobre l'islam

La branca iraquiana d'Al-Qaeda ha promès aquest matí continuar la guerra santa fins a la derrota d'Occident, en resposta a les paraules del Papa sobre l'islam. En un comunicat penjat a internet, Al-Qaeda diu que els musulmans conqueriran Roma i trencaran la creu perquè el papa Benet XVI és un aliat de Bush. Un altre grup islamista vinculat a Al-Qaeda, Ansar al-Sunna, qualifica el pontífex de secuaç de Satanàs al Vaticà, i amenaça de cometre atemptats contra Occident i especialment contra Itàlia.

Actualitzat

En el comunicat penjat a internet, la branca iraquiana d'Al-Qaeda diu textualment que "continuarem la nostra guerra santa. No ens aturarem fins que la bandera de la unicitat onejarà arreu del món".

El comunicat concreta que "trencarem la creu. No tindreu cap més opció que l'islam o la mort" i citant un "hadith", o paraules del profeta Mahoma, promet als musulmans "conquerir Roma (...) com ells van conquerir Constantinoble".

Segons Al-Qaeda, "El papa del Vaticà gira en l'òrbita de Bush. Les seves paraules estan emmarcades en la mobilització per a la croada anunciada per Bush per remuntar la moral dels exèrcits croats".

Anar al contingut