La botifarra: 'El rei humil' de la cuina catalana en contrast amb Ferran Adrià, segons 'The Wall Street Jornal'

Nova York (ACN).- 'El rei humil de la cuina catalana'. Així anomena 'The Wall Street Journal' un dels referents de la cultura culinària de Catalunya: la botifarra. El diari nord-americà ha publicat aquest divendres un article que ret un tribut a aquest embotit català i el considera un símbol de la cultura del país. 'Per la majoria de sibarites, res evoca millor l'emergència culinària catalana com les escumes etèries de Ferran Adrià', descriu el rotatiu, però 'pels sibarites del menjar autòcton, la clau de la cuina catalana la trobem uns esglaons més a baix a l'escala social- en la forma de la simple, local, una salsitxa de la terra anomenada botifarra', afegeix el periodista J.S Marcus, autor de l'article.
La botifarra: 'El rei humil' de la cuina catalana en contrast amb Ferran Adrià, segons 'The Wall Street Jornal'

La botifarra: 'El rei humil' de la cuina catalana en contrast amb Ferran Adrià, segons 'The Wall Street Jornal'

Nova York (ACN).- 'El rei humil de la cuina catalana'. Així anomena 'The Wall Street Journal' un dels referents de la cultura culinària de Catalunya: la botifarra. El diari nord-americà ha publicat aquest divendres un article que ret un tribut a aquest embotit català i el considera un símbol de la cultura del país. 'Per la majoria de sibarites, res evoca millor l'emergència culinària catalana com les escumes etèries de Ferran Adrià', descriu el rotatiu, però 'pels sibarites del menjar autòcton, la clau de la cuina catalana la trobem uns esglaons més a baix a l'escala social- en la forma de la simple, local, una salsitxa de la terra anomenada botifarra', afegeix el periodista J.S Marcus, autor de l'article.