La Bergabolet incorpora un tast de cuina micològica i un espai dedicat al món rural

Berga (ACN).- La Bergabolet arriba aquest cap de setmana amb dues novetats que, segons l'alcalde de Berga, Juli Gendrau, tenen l'objectiu de convertir la fira en un referent a nivell català. D'una banda, per primera vegada es farà el 'Tast de Cuina del bolet', on s'oferirà la degustació de diferents plats acompanyada per la projecció d'un vídeo en el qual cada cuiner presentarà i explicarà l'elaboració de cadascun dels plats. A més, aquest any també hi haurà la 'Carpa del món rural', un espai on es faran demostracions sobre antics oficis com el de cisteller o terrisser, entre d'altres. Gendrau ha reivindicat el paper de Berga i el Berguedà dins del món boletaire i ha assegurat que són dos punts de referència.
La Bergabolet incorpora un tast de cuina micològica i un espai dedicat al món rural

La Bergabolet incorpora un tast de cuina micològica i un espai dedicat al món rural

Berga (ACN).- La Bergabolet arriba aquest cap de setmana amb dues novetats que, segons l'alcalde de Berga, Juli Gendrau, tenen l'objectiu de convertir la fira en un referent a nivell català. D'una banda, per primera vegada es farà el 'Tast de Cuina del bolet', on s'oferirà la degustació de diferents plats acompanyada per la projecció d'un vídeo en el qual cada cuiner presentarà i explicarà l'elaboració de cadascun dels plats. A més, aquest any també hi haurà la 'Carpa del món rural', un espai on es faran demostracions sobre antics oficis com el de cisteller o terrisser, entre d'altres. Gendrau ha reivindicat el paper de Berga i el Berguedà dins del món boletaire i ha assegurat que són dos punts de referència.