Esther Guerrero, onzena en els 1.500 m (Reuters)
ATLETISME

La banyolina Esther Guerrero, onzena en la final de 1.500 metres

En l'última jornada dels Europeus d'atletisme, el relleu espanyol de 4x100, amb les catalanes Estela Garcia i Cristina Lara, s'ha classificat per a la final i ha acabat en vuitena posició

Actualitzat

Esther Guerrero ha completat la seva participació als Europeus d'Atletisme de Berlín amb l'onzena posició en la final dels 1.500 metres. La banyolina ha marcat un temps de 4 minuts, 9 segons i 88 centèsimes. Davant seu, novena classificada, ha acabat l'atleta soriana Marta Pérez. La prova l'ha guanyat la britànica Laura Muir, que ha marcat un ritme altíssim des dels 500 metres. La polonesa Sofia Ennaoui i la també britànica Laura Weightman han completat el podi.

També el relleu espanyol de 4x100, amb dues catalanes en l'equip (Cristina Lara i Estela Garcia), s'ha classificat per a la final del campionat. Hi ha accedit per temps. En la cursa per les medalles, s'han hagut de conformar amb la vuitena posició (43 segons i 54 centèsimes). La medalla d'or ha estat per a la Gran Bretanya, amb la millor marca mundial de la temporada (41 segons i 88 centèsimes).

Torrijos, a quatre centímetres del bronze

L'últim dia de competició a l'Olímpic de Berlín s'ha saldat sense cap més medalla per a la delegació espanyola. Se li ha escapat per ben poc al castellonenc Pablo Torrijos, en la prova de triple salt. Ha tancat la seva participació amb un millor salt de 16 metres i 74 centímetres, a només quatre centímetres del grec Dimitrios Tsiámis. El portuguès Nelson Évora s'ha penjat la medalla d'or. Ha estat l'únic de superar els 17 metres.

Espanya s'ha acomiadat de Berlín amb 10 medalles: dos ors, tres plates i cinc bronzes. És el tercer millor resultat de l'atletisme espanyol en uns Europeus.

Anar al contingut