La bandera espanyola a l'Ajuntament de Girona
La bandera espanyola a l'Ajuntament de Girona
Girona

La bandera d'Espanya oneja de nou a la façana de l'Ajuntament de Girona

L'alcaldessa Marta Madrenas, que ja es va mostrar contrària a despenjar-la quan es va anunciar la República Catalana, va defensar al ple d'aquest dilluns que calia respectar els símbols

RedaccióActualitzat

La bandera espanyola s'ha tornat a col·locar a la façana de l'Ajuntament de Girona. La van treure el 27 d'octubre sense el vistiplau de l'alcaldessa, quan es va anunciar la República Catalana al Parlament. L'alcaldessa Marta Madrenas va deixar clar que no estava d'acord amb les formes que es van fer servir per treure la bandera espanyola i, en aquell moment, va denunciar-ne el robatori.

En un ple municipal, aquest dilluns a la nit, i contestant a preguntes de la CUP, Madrenas va dir que cal respectar els símbols:

"Jo reconec els símbols amb la importància que tenen. Al meu entendre, cadascú pot tenir les seves opinions respecte a això. Jo sempre he pensat que si volíem atraure més persones a la causa de la independència era important no tenir actituds que puguin suposar un rebuig per part de les persones que se senten identificades per aquest símbol."

La bandera espanyola torna a ser a la façana de l'Ajuntament de Girona des de la tarda d'aquest dilluns. En el ple municipal es va aprovar el nou cartipàs del grup de CiU en minoria, després de la ruptura amb el PSC.

ARXIVAT A:
Article 155Eleccions 21D
Anar al contingut