La 5ª cursa solidària de la Guàrdia Urbana de Barcelona espera arribar als 10.000 participants

La 5ª cursa solidària de la Guàrdia Urbana de Barcelona espera arribar als 10.000 participants

La 5ª cursa solidària de la Guàrdia Urbana de Barcelona espera arribar als 10.000 participants

Actualitzat
Presentació de la 5ª Cursa Solidària DiR-Guardia Urbana amb el comissionat d'esports, David Escudé, l'intendent de la Guardia Urbana de Barcelona, Carles Reyner, i el director general del Grup DiR, Ra

Presentació de la 5ª Cursa Solidària DiR-Guardia Urbana amb el comissionat d'esports, David Escudé, l'intendent de la Guardia Urbana de Barcelona, Carles Reyner, i el director general del Grup DiR, Ramón Canela a 18-5-17 (Horitzontal)

ACN Barcelona.-El proper diumenge 28 de maig a les 8:30 h se celebrarà la 5ª cursa solidària DiR-Guàrdia Urbana. Es tracta d'una prova de 10 km que recorrerà la Diagonal de Barcelona. L'inici del recorregut serà davant del Palau Reial de Pedralbes i acabarà al Passeig Garcia Faria, al costat del Fòrum. Simultàniament també s'hi ha organitzat una cursa de 5 km i el dissabte 27 al matí es farà una cursa per als més petits. L'organització espera arribar als 10.000 participants, superant així les xifres de les edicions anteriors. Actualment hi ha 8.140 inscrits, 800 dels quals participaran a la cursa de 5 km. Els beneficis de l'organització aniran destinats a la fundació Superar l'Ictus Barcelona, que també participarà en la carrera. El cap de cartell de la cursa és l'atleta olímpic Nacho Cáceres.

"El gran atractiu de la cursa és que recorrem la Diagonal de pam a pam, i això la fa una cursa única i exclusiva", ha explicat el comissionat d'esports de l'Ajuntament de Barcelona, David Escudé.Alguns membres de la Guàrdia Urbana també participaran en la carrera de diumenge vinent. "Per nosaltres suposa un somni i un compromís i es una manera de proximitat amb el ciutadà", ha assegurat l'intendent de la Guàrdia Urbana, Carles Reyner.A mesura que vagin passant els corredors, s'aniran desmuntant les tanques i s'obriran els carrers al trànsit. "La repercussió ciutadana per tant serà molt petita", ha assegurat el director general del Grup DiR, Ramon Canela.Aquest any els beneficis de la cursa aniran destinats a l'associació Superar l'Ictus Barcelona. L'organització destinarà 0'50 cèntims d'euro de cada inscripció a aquesta fundació, que té per objectiu ajudar a les persones que han patit un ictus i a les seves famílies i millorar la seva qualitat de vida. "El que volem es visibilitzar el problema i participar per poder donar a conèixer la nostra organització i allò que fem", ha assegurat la presidenta de l'associació Superar l'Ictus Barcelona, Ana Ceriola.El dissabte al matí també s'organitzarà una cursa per als més petits, on l'organització espera acollir al voltant de 350 nens i nenes. L'objectiu d'aquest esdeveniment és "promoure l'activitat física i els hàbits saludables entre els més petits de la casa", ha explicat Ramon Canela.