Primer pla on es pot veure un drone que competeix a la 3a Drone Party de Mollerussa, el 20 de febrer de 2018. (Horitzontal)
Primer pla on es pot veure un drone que competeix a la 3a Drone Party de Mollerussa, el 20 de febrer de 2018. (Horitzontal)

La 3a Mollerussa Drone Party comptarà amb simuladors de vols per als visitants

ACN Mollerussa.-La Mollerussa Drone Party, l'única al món en 48 hores 'non stop', arriba aquest cap de setmana del 24 i 25 de febrer a la seva tercera edició i ho fa consolidant el seu projecte i amb el plantejament de ser més dinàmica a l'hora d'atreure un major nombre de visitants, els quals puguin també participar de l'esdeveniment. En aquesta línia, els visitants podran provar simuladors de carreres FPV, amb sis llocs de pilotatge en xarxa i amb una competició paral·lela al circuït GP real; gaudir de l'espectacle de les curses dels drons fent el seguiment també a través d'una pantalla gegant en disposar d'un 'videowall' de 140'', amb informació dels pilots, posicions i temps; assistir a les masterclass que impartiran els millors pilots del moment, o passejar per la zona d'expositors, on 7 firmes del sector exposaran les darreres novetats en drones de competició, consum, peces i merchandising.

Durant la presentació de l'esdeveniment, l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha recordat l'aposta ''singular, decidida i valenta'' que es va fer per aquesta trobada, la qual va tenir els seus inicis dins la Mollerussa Lan Party fa quatre anys. Solsona ha destacat també el creixement progressiu d'aquest certamen ''que barreja competició i gaudi''. En aquest mateix sentit s'ha manifestat un dels impulsors, Eduard Roca, que ha definit la Drone Party de la capital del Pla d'Urgell com una concentració ''única'', la qual alguns anomenen com 'La Meca', si bé ha afegit que sempre se li ha volgut donar un ''toc de qualitat i créixer en la mesura de les nostres possibilitats''.El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, s'ha referit al nou plantejament encarat a obrir aquesta cita a un públic definit i atret per aquest sector. La concentració d'aquest cap de setmana, la qual estarà oberta al públic dissabte i diumenge, compta amb 150 inscrits, entre pilots i 'staff', els quals van exhaurir les inscripcions en tant sols 11 minuts, segons ha explicat Joan Lesan, promotor de la iniciativa. D'aquests participants, el 50% d'ells procedeixen de fora de Catalunya, amb representació de llocs com Madrid, Galícia, Extremadura, País, Basc, les Illes Balears o l'Aragó.

Anar al contingut