Pla general on es poden veure l'alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, i el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, am…
Pla general on es poden veure l'alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, i el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, amb els organitzadors de la 2a Drone Party, el 28 de març de 2017. (Horitzontal)

La 2a Mollerussa Drone Party duplica pilots i tanca inscripció en 140 participants

Actualitzat

ACN Mollerussa.-La II Mollerussa Drone Party, que té lloc l'1 i el 2 d'abril, comptarà amb un total de 140 inscrits davant els 90 que hi va haver en la primera edició. Així ho han explicat aquest dimarts l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra. L'esdeveniment ha estat qualificat pels seus organitzadors com un dels més importants a nivell estatal tant pel que fa a participació com a nivell organitzatiu. Per tal de garantir la qualitat de la competició, l'organització ha tancat la inscripció en els 140 participants deixant llista d'espera per participar. Pel que fa a la procedència dels pilots, a banda de venir de diferents punts de Catalunya i també Mallorca, Tenerife, Sevilla, Bilbao o València, es compta amb participació de dos pilots francesos.

Per tal de donar sortida a aquest augment de participació, s'ha ampliat l'espai de competició habilitant també el Pavelló del 125è Aniversari. Així mateix, s'ha fet una aposta clara per tal de potenciar l'experiència del visitant, que podrà participar en els diferents tallers i masterclass que s'han organitzat, i també comptarà amb espai específic i segur per presenciar la competició, que es desenvoluparà durant 48 hores ininterrompudament. A més a més, també s'habilitarà una zona on aquells visitants que vulguin podran portar el seu drone per fer-lo volar.A banda, la Mollerussa Drone Party comptarà amb un espai al Pavelló Verd on mitja dotzena d'empreses relacionades amb la venda de drones i diferents accessoris puguin oferir els seus productes. Pel que fa a la competició, dissabte serà el moment del vol lliure i les rondes classificatòries mentre que diumenge els 32 pilots millor classificats disputaran les mànegues per arribar a la final, que tindrà lloc a les dues del migdia entre els vuit millors pilots.L'esdeveniment obrirà portes al públic en general dissabte a les deu del matí i romandrà obert fins a les nou del vespre. Diumenge l'horari establert és de les deu a les tres de la tarda. El preu de l'entrada per al públic visitant és de 2 euros.

Anar al contingut