Barcelona

La 12a edició del Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona incorpora una secció de dibuixos animats produïts al Japó

Tret de sortida als BAFF. Aquest any, el Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona dedica especial atenció a l'"anime", el gènere de dibuixos animats produïts al Japó, que cada vegada té més adeptes a Catalunya. Des del 30 d'abril i fins el proper 9 de maig, el BAFF projectarà 70 pel·lícules a diferents espais, entre ells el CCCB i els cinemes Aribau Club 2 i Rex.

Actualitzat
El cartell amb el qual es presenta l'edició d'enguany del Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona inclou l'estrena europea de "One piece film: strong world" que aquest any ha conseguit convertir-se en una de les pel·lícules més taquilleres del Japó.

"Weaving girl", del realitzador xinès Wang Quanan, el drama de la directora Park Chan-ok, "Paju" o l'asiàtica "Lucky by chance", són només alguns dels títols que es projectaran al llarg de la setmana.

El BAFF comptarà també amb dues seccions temàtiques. En la primera, "Focus Corea del Sud", es projectaran nou pel·lícules de reconeguts directors coreans, com per exemple, el thriller premiat al Festival de cinema de Sant Sebastià, "Memories of murder", de Bong Joon-hon, o "The coast guard", de Kim Ki-duk, entre d'altres. Sota el títól de "Sud-est Asiàtic", la segona secció temàtica presentarà films de Malàsia i les Filipines.

En la secció oficial concursaran 13 pel·lícules procedents del Japó, Malàisia, Corea, Sri Lanka, la Xina, Tailàndia, el Vietnam i les Filipines.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut