Kotoc produeix una sèrie d'animació en 3D

La productora d'animació Kotoc ha presentat els primers capítols de la sèrie "JOKEBOX", que coprodueix amb Televisió de Catalunya i que compta amb la participació de l'ICIC. Es tracta d'una sèrie de 13 capítols de 26 minuts cadascun en 3D.

Són petits episodis còmics amb personatges i situacions fixes. Cada capítol consta d'una desena de situacions d'una durada variable. Els personatges protagonistes són, la majoria, icones del que s'ha anomenat la cultura pop o modernitat: DJs, la família disfuncional, el superheroi cutre, el mag -o pallasso, comediant, ballarí...- patètic, el cantant famós compromès socialment , etc. Els episodis són autoconclusius, no hi ha trama, arguments o conflictes. La sèrie fa bandera de la incorrecció política.

Pensat per a una franja d'edat dels 15 als 35 anys amb un cert "friquisme", com el mateix director la defineix, aquesta sèrie per a adults va entrar en procés de producció a principis d'aquest any i no s'espera que estigui acabada fins a mitjans del 2012.

Fitxa tècnica i artística

Guió: Òscar Andreu i Òscar Dalmau
Productor executiu: David Diéguez Redondo
Direcció: Freddy Córdoba Schwaneberg i Roger Córdoba Schwaneberg
Director d'animació: Freddy Córdoba Schwaneberg
Direcció d'art: Ruben Córdoba Schwaneberg
Realització: Roger Córdoba Schwaneberg

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut