Bàsquet

Kostas Papanikolaou i els Houston Rockets podrien haver arribat a un acord per a la pròxima temporada

Kostas Papanikolaou podria acabar la pròxima temporada als Houston Rockets de l'NBA, que li ofereixen 4,8 milions de dòlars (3,5 d'euros) per a la pròxima temporada amb una opció per a l'equip NBA de renovar el vincle una segona temporada en què l'aler guanyaria 4,6 milions de dòlars (3,4 d'euros). L'aler haurà de pagar al Barça la clàusula de rescissió, 1,1 milions d'euros.

Actualitzat

Kostas Papanikolaou podria acabar la pròxima temporada a l'NBA a les files dels Houston Rockets. L'equip texà semblava haver desistit dels seus esforços per incorporar el jugador de 24 anys del F. C. Barcelona, però el fet que el polivalent Chandler Parsons hagi decidit marxar als Dallas Mavericks ha provocat un forat en la posició d'aler. El periodista de Yahoo Sports Adrian Wojnarowski, habitualment molt ben informat, la cadena ESPN i fins i tot la mateixa web de l'NBA ho donen per fet.

Els Rockets havien ofert a Papanikolaou 4,5 milions de dòlars (3,3 milions d'euros) per dues temporades al començament de l'estiu, però el grec va rebutjar la seva oferta. Ara, han millorat la seva proposta: 4,8 milions de dòlars (3,5 d'euros) per la propera temporada amb una opció per l'equip NBA de renovar el vincle una segona temporada en que l'aler guanyaria 4,6 milions de dòlars (3,4 d'euros).

El F. C. Barcelona va fitxar Kostas Papanikolaou l'estiu passat per 2 temporades i una tercera opcional. Per aconseguir-ho va pagar a l'Olympiacos la clàusula de rescissió del seu contracte, 1,5 milions d'euros. Ara, si l'aler vol fer realitat el seu objectiu a mig plaç de jugar a l'NBA haurà de pagar al Barça la quantitat que marca el seu contracte per una sortida abans de temps, 1,1 milions d'euros. D'aquests diners, la franquícia de Houston només podria abonar 450.000 euros. La resta l'hauria de posar el grec. Amb el que cobrarà dels Rockets, no sembla un gran problema. Els seus agents ja haurien comunicat al club blaugrana les intencions del jugador.

Anar al contingut