La mítica banda de funk i disco Kool and the Gang
La mítica banda de funk i disco Kool and the Gang
Barcelona

Kool and the Gang repassa els "hits" dels seus 35 anys de carrera a L'Auditori

Nit de "revival" a L'Auditori. La mítica banda de funk i disco Kool and the Gang van repassar ahir a la nit els èxits dels seus 35 anys de carrera. Aquest grup nord-americà, que ha venut més de 70 milions de discos i ha influït en la música de tres generacions, ha demostrat que els seus "hits", com "Celebration", "Cherish" o "Fresh" resisteixen el pas dels anys i fan aixecar el públic de les butaques.

Actualitzat
Kool and The Gang van repassar algunes de les cançons que els van fer guanyar 2 Grammy, 7 American Music Awards, després de col·locar 25 "hits" en el Top Ten de R&B, així com aconseguir 31 discos d'or i de platí.

La història del grup va començar el 1974 quan Robert Bell, el seu germà Ronald i cinc amics de Secundària van formar una banda instrumental de jazz, soul i funk. No obstant, l'èxit popular no els va arribar fins després de la publicació del seu segon disc, "Wild and Paceful". A partir d'aleshores el so funk que havien cultivat va anar canviant radicalment cap al so disco.

El concert de Kool and the Gang s'emmarca en el Festival del Mil·lenni, que va arrencar divendres i que inclou noms com Patti Smith, Emir Kusturica o Dyango entre d'altres.
Anar al contingut