NBA

Kobe Bryant s'opera el genoll dret per tercer cop i renuncia al Mundial de Turquia

Pau Gasol no serà l'única estrella de Los Angles Lakers que no disputarà el Mundial de bàsquet del pròxim setembre. Kobe Bryant tampoc serà a Turquia perquè acaba de ser operat del genoll dret per tercer cop en la seva carrera per tal de deixar enrere d'una vegada per totes els seus problemes en aquesta articulació. El jugador nord-americà s'ha sotmès amb èxit a una artroscòpia i s'espera que estigui totalment recuperat de cara al 25 de setembre, tot coincidint amb l'inici de la pretemporada dels Lakers.

Actualitzat
Kobe Bryant arrossega problemes al genoll dret des de fa anys. De fet, amb aquesta ja són tres les intervencions a les quals s'ha sotmès per deixar enrere unes molèsties que condicionen el seu rendiment any rere any. És per això que, després de buscar solucions passatgeres com ara l'extracció de líquid que se li acumula al genoll, ha decidit operar-se.

El jugador ha estat intervingut i tot sembla haver anat molt bé. La mala notícia és que, per culpa de la rehabilitació, l'estrella de l'NBA es perdrà el Mundial de Turquia. Bryant acumula molts partits els darrers anys i, igual que Gasol, ha decidit renunciar a la selecció per agafar forces de cara a un nou any en el qual els Lakers aspiren a revalidar l'anell de campions.
Anar al contingut