Kilian Jornet a la Pierra Menta d'aquest any 2016 (kilianjornet.cat)
Muntanya

Kilian Jornet presenta el calendari per a la temporada 2017 d'esquí de muntanya

El muntanyista català participarà en totes les proves de la Copa del Món, a més de confirmar la seva presència al Mundial i en diverses proves clàssiques

Marc BéjarActualitzat

Kilian Jornet segueix preparant els seus reptes de cara al futur més immediat. El català ha presentat a través de les xarxes socials el seu calendari en vistes a la temporada d'esquí de muntanya d'aquest pròxim 2017, en què destaca la seva presència en totes les proves de la Copa del Món. A més, el muntanyista ha confirmat que anirà al Campionat del Món i que seguirà participant en clàssiques com la Pierra Menta.

Jornet seguirà competint en les modalitats de la vertical race i la individual, les seves favorites, en una aposta que el segueix atraient. "M'apassiona aquest esport i cada any el nivell està més alt i t'has d'exigir més", ha explicat el muntanyista abans d'encarar una temporada en què els Pirineus seran especialment importants. La zona nord de Catalunya viurà la competició en primera persona a Andorra, Cambre d'Ase i Val d'Aran, en tres proves de la Copa del Món que, per primer cop, arribarà a Espanya.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut