"KATMANDÚ. UN ESPEJO EN EL CIELO" arriba a la gran pantalla

El nou llargmetratge de la cineasta madrilenya Icíar Bollaín "Katmandú. Un espejo en el cielo" va arribar a les sales comercials divendres passat.

El film, rodat pràcticament tot en anglès, narra la història de la Laia (Verónica Echegui), una mestra catalana que es trasllada al Nepal per ajudar els nens d'aquella regió a tenir una millor educació. El llargmetratge està rodat a les muntanyes de Mustang, i destaca per la seva bellesa fotogràfica.

"Katmandú. Un espejo en el cielo" és una producció de Media Films i Levinver/Es.docu, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, Televisió Espanyola i Canal + España.



Sinopsi:


Als anys 90, la Laia, una mestra catalana, es trasllada a una escola local de Katmandú com a mestra voluntària, i es casa per conveniència per legalitzar la seva situació. Aviat descobrirà la pobresa en què viu la gent i el panorama educatiu desolador que envolta els nens. Corpresa per la situació, la Laia decideix embrancar-se en un ambiciós projecte pedagògic als barris de barraques de Katmandú. Però aviat s'adona que no ho pot fer tota sola. Però també es troba amb un preciós regal: enamorar-se de la persona amb qui s'havia casat. Dividida entre l'amor i la seva tasca d'educadora, ajudada per la seva amiga Sharmila, la Laia emprèn un nou projecte que l'allunyarà del seu marit: un viatge personal a la part més profunda de la societat nepalesa i al fons d'ella mateixa.


Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Icíar Bollaín
Guió: Icíar Bollaín, amb la col·laboració de Paul Laverty
Producció executiva: Luis de Val i Larry Levene
Producció delegada TVC: Rosa Bosch
Intèrprets: Verónica Echegui (Laia), Sumyata Battarai (Sharmila), Norbu Tsering Gurung (Tshiring), etre d'altres
Direcció de fotografia: Antonio Riestra
Música: Pascal Gaigne
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut