Stromboli

Kate Moss vol comprar l'illa italiana de Stromboli

La model britànica vol comprar l'illa després d'haver-hi passat unes vacances en creuer. Però de moment, per si no ho aconsegueix, ha ofert una gran quantitat de diners a un pescador de l'illa per comprar casa seva. Abans que Moss pugui comprar Stromboli haurà de saber l'opinió del govern local i del primer ministre italià, Silvio Berlusconi.

Actualitzat
La model s'ha encapritxat amb l'illa italiana de Stromboli després de gaudir d'unes vacances en un creuer. Però de moment, per si no ho aconsegueix, la model britànica ha intentat comprar la casa d'un pescador de l'illa oferint-li una quantitat exagerada de diners.

Però comprar l'illa no és comprar qualsevol cosa, i Moss haurà de saber primer l'opinió del govern local de l'illa i, per descomptat, la del mateix Berlusconi, que potser veurà amb bons ulls que la coneguda i milionària model sigui propietària d'una illa italiana.

Ara bé, les intencions de compra de Kate Moss podrien ser passatgeres i només motivades per l'entusiasme de les vacances que ha passat a la zona.

Stromboli és una illa molt turística i tranquil·la, però potser el que Moss no ha tingut en compte és que inclou un volcà actiu, que va tenir l'última erupció el 2006 i que va generar dos esfondraments de terra i un tsunami.

Un altre precedent de la força del volcà és el 1930, quan hi va haver l'erupció volcànica més important de la zona, ja que fins i tot van caure bombes amb lava del volcà que van matar diverses persones residents i van destruir algunes cases de l'illa.
Anar al contingut