Espanyol

Kameni i Forlín es perfilen com a titulars de cara al partit que l'Espanyol juga diumenge contra l'Sporting

Carlos Kameni és la principal novetat de la convocatòria de l'Espanyol per al partit d'aquest diumenge contra l'Sporting de Gijón (17 h). El camerunès ha superat els problemes al canell que l'han deixat fora de combat les dues últimes jornades, i podria recuperar la titularitat en detriment de Cristian Álvarez. A més, Moisés també s'ha recuperat de les molèsties musculars i ha entrat a la llista de Pochettino, el qual ha qualificat el partit de "fonamental" per apuntalar la permanència. Són baixa els lesionats David Garcia, De la Peña i Javi Márquez, així com el sancionat Víctor Ruiz, que podria ser substituït per Forlín.

Actualitzat
Guanyar l'Sporting per fer bo el punt esgarrapat a Valladolid. Aquest és l'objectiu d'un Espanyol que vol fer un pas de gegant per assegurar la seva continuïtat a Primera Divisió. Per això Pochettino ha remarcat que l'equip ha de mantenir "la intensitat i la concentració" dels últims partits i fugir de qualsevol tipus de relaxació: "Sabem que en les deu jornades que resten es decidirà tot i que sempre hi ha sorpreses. No ens podem deixar anar".

Al davant hi haurà un Sporting que en aquests moments avantatja en tres punts els blanc-i-blaus. Pochettino ha assenyalat que és un rival "treballador, jove i dinàmic" i que, per guanyar-lo, "caldrà tenir paciència". L'argentí també ha lloat la feina del seu homòleg, Manolo Preciado, pel qual sent "molt de respecte" perquè "és un grandíssim entrenador".

Una de les possibles novetats a l'alineació de l'Espanyol seria la de Juan Forlín, que havia perdut la titularitat en favor de Víctor Ruiz, el qual està sancionat. Forlín ha dit que fins ara ha assumit la seva suplència sense problemes "perquè la competència és bona per a l'equip" i també perquè li ha servit per seguir madurant des de la humilitat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut