Actualitat blanc-i-blava

Kameni es recupera de la malària i podria viatjar per jugar dos amistosos a Portugal

El porter de l'Espanyol Carlos Kameni s'ha recuperat satisfactòriament de la lleu malària que li ha impedit començar la pretemporada amb normalitat, i podrà disputar els dos amistosos que el club té programats a Portugal contra l'Academica de Coimbra i Os Belenenses. El camerunès estava malalt des de l'última setmana de juliol, moment en el qual va tornar de les vacances al seu país. La malaltia li va impossibilitar de participar en l'amistós de dissabte passat, en què els blanc-i-blaus van perdre contra l'actual campió d'Europa, el Manchester United (1-0).

Actualitzat

Kameni s'ha sotmès a una ecografia abdominal que confirma que s'ha recuperat totalment de la malària, per la qual cosa aquest dimarts podrà posar-se a les ordres del tècnic, Bartolomé "Tintín" Márquez i, per tant, entrenar-se amb total normalitat al costat de la resta de la plantilla.

Canvi de plans

L'Espanyol viatjarà dimecres que ve a Portugal per disputar dos partits amistosos, i tornarà a Barcelona des de Lisboa dissabte que ve, un dia abans del que 'shavia previst. El canvi en la planificació del viatge es deu al fet que l'horari del segon partit, davant Os Belenenses a l'estadi Restelo, s'ha avançat a les 18 hores. El nou horari permetrà a l'expedició blanc-i-blava tornar a Barcelona el mateix dissabte i disposar d'un dia més de descans abans d'emprendre una nova gira, el dimarts 12 d'agost, per terres holandeses, on jugarà tres partits de preparació.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut