Mika Kallio celebra el triomf
Mika Kallio celebra el triomf
Motociclisme

Kallio domina totalment el Gran Premi d'Indianapolis en Moto2 i rebaixa el marge de Rabat en el liderat del Mundial

Mika Kallio ha dominat totalment el G. P. d'Indianapolis en la categoria de Moto2, en una cursa que ha tingut dues sortides després que els comissaris de cursa han tret la bandera vermella a causa d'una caiguda. Amb aquest triomf el finlandès ha retallat el marge de Tito Rabat, que ha entrat quart, al capdavant de la classificació general.

Actualitzat

Mika Kallio ha dominat totalment el G. P. d'Indianapolis en la categoria de Moto2, en una cursa que ha tingut dues sortides després que els comissaris de cursa han tret bandera vermella a causa d'una caiguda. Amb aquest triomf el finlandès ha retallat el marge de Tito Rabat, que ha entrat quart, al capdavant de la classificació general.

En la primera sortida Mika Kallio ha obert distàncies molt ràpidament, fins al punt de deixar enrere l'únic que se li havia acostat una mica, Dominique Aegerter. En la quarta volta, però, la competició s'ha aturat per una bandera vermella. La causa, una caiguda en la que Mattia Pasini ha queda inconscient. L'italià s'ha recuperat, però la cursa s'ha reduït de 26 voltes, amb quatre ja disputades, a 16 començant de nou.

La segona sortida ha estat una repetició de la primera, amb Kallio obrint gas a fons i Aegerter lluitant, sense èxit, per no quedar-se enrere. Tito Rabat ha agafat el relleu del suís en la persecució del seu company d'equip, però sense poder-se distanciar de Maverick Viñales, el mateix Aegerter i Simoni Corsi.

A falta de 4 voltes Maverick Viñales ha avançat Rabat quan l'avantatge de Kallio havia baixat de forma considerable. L'acció, en què Rabat s'ha hagut d'obrir i ha estat avançat també per Aegerter, ha coincidit amb una volta ràpida del finlandès que ha tornat a respirar tranquil. Les posicions de cursa ja no han variat, i d'aquesta manera Kallio ha reduït el marge de Rabat com a líder del Mundial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut