Màxim Huerta al programa "Tot es Mou" de TV3 dies abans de ser nomenat ministre de cultura
Màxim Huerta al programa "Tot es mou" de TV3 dies abans de ser nomenat ministre de Cultura

JxCat i PP censuren Màxim Huerta com a ministre de Cultura pels polèmics tuits

Els tuits més polèmics del nou ministre de Cultura i Esports

Actualitzat

Els polèmics tuits de Màxim Huerta  passen factura al nou ministre de Cultura i Esports designat per Pedro Sánchez.

L'historial de piulades recollides en què diu que no li agrada l'esport i fa comentaris contra els independentistes, també racistes i masclistes, han aixecat nombroses crítiques.

Fins i tot JuntsxCat i Xavier García Albiol han demanat a Sánchez aturar-ne la presa de possessió. Però ha estat en va. Aquest matí Màxim Huerta ha pres possessió del càrrec de ministre de Cultura i Esports davant del rei Felip Vi al palau de La Zarzuela.

El grup parlamentari de Junts per Catalunya ha enviat un comunicat aquest dijous al matí on manifestat a Pedro Sánchez que els comentaris "denigrants, insultants, xenòfobs i sexistes" que Huerta ha publicat a les xarxes socials el "desacrediten" com a ministre de Cultura. 

"Menysprea i insulta més de dos milions de catalans, no és una persona adequada per ocupar el càrrec." "Ha manifestat obertament el seu odi cap al procés sobiranista."

I conclou que la designació de Huerta demostra la "poca voluntat de diàleg" de Sánchez per resoldre el conflicte entre Catalunya i Espanya.

El líder del PP català, Xavier García Albiol, també ha manifestat en un tuit que si és cert que el nou ministre "odia l'esport" no hauria de prendre possessió del càrrec.
 

 

El primer tuit de Huerta després de prendre possessió assegura que "mimarà i estimarà" l'esport, que "també és educació i cultura". 

 

Els tuits polèmics de Màxim Huerta

En té contra el procés independentista català, que es remunten a la negociació de l'Estatut i quan va passar pel Constitucional.:

 

 

Fins a l'actualitat:

 

Sobre la violència policial durant el referèndum de l'1 d'octubre:

 

Comentaris racistes:

 

 

Sobre la seva aversió a l'esport:

 

Altres de masclistes: 

 

Alguns dedicats a la casa reial:

 

I altres contra els polítics. Crítiques que ara s'haurà d'aplicar:

 

 

 

ARXIVAT A:
PSOEXarxes socials Xavier García Albiol Procés català
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut