Jordi Sànchez va participar amb un missatge d'àudio a l'acte principal de campanya de JxCat
Jordi Sànchez va participar amb un missatge d'àudio a l'acte principal de campanya de JxCat
Madrid

JxCat denuncia que a Jordi Sànchez "no el deixen comunicar ni amb la família"

La directora de campanya de Junts per Catalunya lamenta els "càstigs" a Jordi Sànchez per haver donat suport a Puigdemont

RedaccióActualitzat

La directora de campanya de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, ha alertat que ja no poden parlar amb Jordi Sànchez, número dos de la candidatura per Barcelona, empresonat a Soto del Real, a Madrid. Segons ha denunciat des de Twitter, no el deixen comunicar "ni amb la família" per  haver donat suport a Carles Puigdemont.

Artadi ha lamentat el "càstig" al seu número dos després del seu missatge d'àudio emès en l'acte central de la campanya, divendres passat, al Pavelló d'Esports de la Vall d'Hebron de Barcelona. En aquell missatge, Sànchez va sentenciar que "l'única victòria que Rajoy no podrà amagar ni manipular és la del president Puigdemont" i va qualificar Inés Arrimadas, Miquel Iceta i Xavier García Albiol de "ximples útils" de Mariano Rajoy.

De fet, Jordi Sànchez ja va denunciar dissabte haver patit "represàlies" a Soto del Real. El seu advocat, Jordi Pina, va explicar que a la matinada va ser objecte d'un exhaustiu "escorcoll" a la cel·la, a la recerca d'algun telèfon mòbil amagat, i després va ser traslladat a un altre mòdul de la presó.

ARXIVAT A:
Eleccions 21DProcés catalàArticle 155JxCat
Anar al contingut