Girona

Jutgen un seguidor del Girona per refregar-se una bandera espanyola pel cul

Nou mesos de presó i 3.000 euros de multa. És la pena que el fiscal demana per a un seguidor del Girona que s'asseu al banc dels acusats per haver escopit sobre una bandera espanyola i "haver-se-la refregat per les natges i haver fet veure que la cremava davant uns 5.000 espectadors". Se l'acusa d'ultratge als símbols d'Espanya i de resistència a l'autoritat, perquè el processat hauria intentat agredir quatre mossos que van veure l'escena.

Actualitzat
El fets van passar el 15 de juny del 2008 en un partit que el Girona jugava al seu camp, a Montilivi, contra el Ceuta, un partit que va servir al Girona per pujar de categoria. L'acusat va saltar al terreny de joc just abans de l'inici el matx i es va dirigir a la zona on se situava l'afició de l'equip contrari.

Llavors, va agafar una bandera espanyola que els aficionats del Ceuta havien penjat a la grada i, segons la fiscalia, "va escopir damunt la bandera, la va arrugar, se la va refregar per les natges i va fer veure que la cremava davant uns 5.000 espectadors".

En veure l'acció agents dels Mossos li van demanar que s'identifiqués, però ell s'hi va negar i és per això que "van demanar-li que els acompanyés". Va ser en aquest moment, segons el fiscal, que el jove va titllar els agents de "feixistes catalans i de torturadors" i va intentar evitar que el detinguessin amb puntades de peu.
Anar al contingut