Barcelona

Jutgen dos sanitaris per abusar d'una pacient semiinconscient a l'ambulància

La fiscalia els demana 7 anys de presó, 6 de llibertat vigilada i 6.000 euros per indemnitzar la víctima

Actualitzat

Aquest dimarts s'ha jutjat a Barcelona el cas dels dos sanitaris d'ambulàncies Condal acusats d'abusar sexualment d'una pacient mentre la traslladaven a l'hospital del Sagrat Cor de Barcelona, l'agost del 2015. La fiscalia demana que se'ls condemni a 7 anys de presó cadascun i 6 més de llibertat vigilada.

Els dos acusats han negat els fets davant del tribunal, però no han pogut explicar de manera convincent per què l'ambulància va estar un quart d'hora aturada.

Finalment, no van portar la víctima a l'hospital, sinó a casa d'ella, fet que han justificat dient que la noia els va dir que ja signava l'alta voluntària.

La denunciant ha dit que no recordava l'agressió perquè estava sota els efectes d'antidepressius que l'havien deixada semiinconscient, però sí que ha explicat que va veure actituds exhibicionistes als dos processats i va deduir que l'havien agredida sexualment. Per això, va demanar baixar de l'ambulància.

Els metges forenses no van trobar restes d'ADN de cap dels dos acusats, ni al cos ni a la roba de la dona. Ella no va anar a l'hospital de manera immediata després de la presumpta agressió, sinó que va fer-ho tres dies més tard.

La fiscalia també demana als dos acusats, o a l'empresa d'ambulàncies Condal, que indemnitzin la dona amb 6.000 euros.

ARXIVAT A:
Violència masclistaJudicial
Anar al contingut