El cantant canadenc Justin Bieber (Reuters)
Washington

Justin Bieber rebutja 5 milions de dòlars per participar en un acte de Donald Trump

RedaccióActualitzat

El candidat republicà a la presidència dels Estats Units, Donald Trump, no aconsegueix que les grans figures del món de l'espectacle se sumin a la seva causa. I ho ha provat de totes les maneres possibles.

L'últim de donar carbasses al magnat nord-americà ha estat l'ídol de les adolescents, el cantant Justin Bieber. L'estrella del pop ha rebutjat els 5.000.000 de dòlars que li oferien per participar en un acte del Partit Republicà a Quicken Loans Arena, a Cleveland.

 

El curiós del cas és que els 5 milions no els posava Trump de la seva butxaca, sinó que provenen dels fons de donants del Partit Republicà.

Segons sembla, el cantant canadenc va rebutjar l'oferta animat pel seu amic, el jugador de la NBA Lebron James.

Justin Bieber i Lebron James no són els primers noms del món de l'espectacle, la cultura o l'esport que rebutgen veure's relacionats amb l'escèntric candidat del Partit Republicà a la Casa Blanca. Donald Trump no pot presumir de tenir gaires famosos darrere seu.

En canvi, la seva oponent, la demòcrata Hillary Clinton, sí que té moltes simpaties entre la gent del cinema, la música, l'espectacle o l'esport.

 

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut