Justícia invertirà 240.000 euros per rehabilitar i climatitzar els jutjats de Cervera

Justícia invertirà 240.000 euros per rehabilitar i climatitzar els jutjats de Cervera

Justícia invertirà 240.000 euros per rehabilitar i climatitzar els jutjats de Cervera

Pla general de la reunió mantinguda entre el conseller de Justícia, Carles Mundó, i l'equip de govern de la Paeria de Cervera, encapçalat pel paer en cap, Ramon Royes, el 27 d'octubre de 2016. (Horitz

Pla general de la reunió mantinguda entre el conseller de Justícia, Carles Mundó, i l'equip de govern de la Paeria de Cervera, encapçalat pel paer en cap, Ramon Royes, el 27 d'octubre de 2016. (Horitzontal)

ACN Cervera.-El conseller de Justícia, Carles Mundó, de visita a la capital de la Segarra aquest dijous, ha anunciat una inversió de 240.000 euros per rehabilitar la coberta, façana i la climatització de l'interior de l'edifici que acull els jutjats de Cervera. Està previst que el projecte estigui llest aquest any 2016 i les obres es licitin l'any vinent. D'altra banda, Mundó també ha anunciat que el 2019 està previst executar les obres per a la posada en marxa d'una nova oficina judicial, per un import de 82.000 euros. De la seva part, el paer en cap, Ramon Royes, ha demanat un tercer jutjat a Cervera i durant la visita a l'edifici, Mundó ha pogut constatar la manca d'espai i la necessitat d'aquesta ampliació per poder oferir un servei de qualitat a la ciutadania.

El partit judicial de Cervera comprèn 36 municipis de les comarques de la Segarra i l'Urgell, amb una població total d'uns 51.000 habitants. Disposa d'una única seu judicial, al carrer Estudi Vell, que acull dos òrgans judicials mixtos, els jutjats de 1a Instància i Instrucció número 1, amb competències en violència sobre la dona (VIDO), i el número 2, en Registre Civil.