Barcelona

Junts pel Sí tornaria a guanyar les eleccions al Parlament de Catalunya

També segons el CEO, Ciutadans recuperaria la segona posició que havia perdut en l'última enquesta, seguit de prop per Catalunya Sí que es Pot

RedaccióActualitzat
Si es presentessin en coalició, Junts pel Sí tornaria a guanyar les eleccions al Parlament de Catalunya. És el que es desprèn de l'últim baròmetre del CEO publicat aquest matí.

Ciutadans recuperaria la segona posició que havia perdut a l'última enquesta i se situaria al voltant dels 20 diputats, seguit de prop per Catalunya Sí que es Pot, que baixa respecte a l'anterior baròmetre. El PSC també baixa i es queda amb quinze escons, mentre que el PP puja una mica fins als catorze i la CUP es manté igual. Entre 6 i 8 diputats.

Pel que fa a la valoració de líders, només Oriol Junqueras, que baixa una mica, i Puigdemont, que puja, superen el cinc. Miquel Iceta hi queda a prop, igual que Anna Gabriel. Lluís Rabell baixa una mica i es queda amb 4,2. 

A la cua hi ha Inés Arrimadas, que baixa en la valoració, i García Albiol, que no arriba al 2, tot i que puja respecte a l'anterior enquesta.
Anar al contingut