Oriol Junqueras poc abans d'entrar a declarar a l'Audiència Nacional

Junqueras insta el PSC a condemnar "la violència impune" en un article des de la presó

l vicepresident apel·la a la bona gent socialista perquè no donin cobertura política a la violència

Actualitzat
Oriol Junqueras reflexiona sobre la violència en un article que publica Nació Digital i el diari "Público" i que el vicepresident cessat pel govern espanyol ha escrit des de la presó d'Estremera. Sota el títol "La violència impune als carrers", es lamenta de la impunitat de la violència de la ultradreta.

"Quina democràcia hi ha quan turbes d'extrema dreta campen pels carrers del nostre país atonyinant tota la gent que no brama en defensa de la sagrada unitat d'Espanya?"

Junqueras fa referència a l'agressió d'aquest dissabte a Mataró.

Junqueras diu que dels "partits vinculats a una més que rància tradició democràtica" potser no es pot esperar res, però es demana com és que "el PSC participa en actes on es produeixen aquestes agressions violentes" i com pot ser que hi hagi ministres socialistes que se'n riguin o ho aplaudeixin.

El vicepresident apel·la a la bona gent socialista perquè no donin cobertura política a la violència i demana al PSC si almenys poden coincidir en la condemna de la violència ultra:

"Pregunto a la direcció del PSC, més enllà de la legítima discrepància política, obviant qualsevol altre consideració, si almenys en això ens podrem entendre. Si us plau, ni un sol apallissat més als nostres carrers. No permeteu que s'exerceixi la violència en nom d'allò que legítimament voleu defensar."

ARXIVAT A:
Govern empresonat
Anar al contingut