Junqueras i la decisió del Suprem als principals mitjans internacionals

Actualitzat

La notícia de la resolució del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, que manté a la presó el vicepresident cessat Oriol Junqueras, el conseller d'interior destituït Joaquim Forn i els líders d'Òmnium i l'ANC Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, ha aparegut de seguida a la premsa i els mitjans de comunicació internacionals.

Als britànics "The Guardian" i "Finantial Times" fan èmfasi en el fet que el jutge ha negat la llibertat sota fiança al vicepresident català cessat:

 


A França, "Le Monde": "L'exvicepresident català i tres altres inculpats es queden a la presó".

 

A "Le Figaro" ho anunciaven així: "Catalunya: sis independentistes seran alliberats, els altres quatre restaran a presó."

 

 

Als Estats Units, el New York Times encapçala: "El jutge a Espanya ordena la llibertat sota fiança de separatistes catalans":

 

L'agència de notícies Reuters titula que "el Suprem nega la llibertat sota fiança al vicepresident cessat Oriol Junqueras, al conseller d'interior destituït Joaquim Forn i als dos líders socials Jordi Cuixart i Jordi Sànchez".

La BBC diu: "Espanya Catalunya: quatre polítics separatistes continuaran a la presó":

 

La cadena nord-americana CNN informa que "el Tribunal espanyol ordena que l'exvicepresident català i tres líders pro independència continuïn a la presó". En el titular considera Joaquim Forn un líder social en comptes d'un membre del govern cessat.

 

 

A la cadena Euronews:

 

La cadena russa RT diu:

 

A France 24: "L'exvicepresident català i tres més continuaran a la presó".

 

 

A la Ràdio, Radio France Internationnale, RFI diu: "La justícia espanyola manté a la presó el vice-president català i tres altres inculpats".

 

 

La cadena francesa BFMTV, a la xarxa, diu: "L'exvicepresident català i tres inculpats més queden a la presó".

 

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155Eleccions 21D
Anar al contingut