L'article d'Oriol Junqueras a "El Punt Avui"
L'article d'Oriol Junqueras a "El Punt Avui"
Barcelona

Junqueras creu que l'equilibri de forces al Congrés barra el pas a la celebració d'un referèndum a Catalunya

El líder d'ERC fa una crida perquè la societat catalana recuperi la iniciativa i el tremp, i, per tant, per formar un govern que executi el mandat del 27-S

Actualitzat

En un article que publica a "El Punt Avui", el president d'Esquerra, Oriol Junqueras, considera que l'equilibri de forces al Congrés barra el pas a la celebració d'un referèndum a Catalunya, i per això fa una crida perquè la societat catalana recuperi la iniciativa i el tremp. Al seu parer, això passa per formar un govern que executi el mandat del 27-S.

Segons Junqueras, Catalunya "no es mereix esperar indefinidament que es produeixi un miracle" mentre es mostra a la gent "una pastanaga".

Afirma que supeditar-se "a la voluntat del PSOE, el PP i Ciutadans, amb la complicitat de les estructures hereves del franquisme, és avortar el canvi social".

I en una referència implícita a Catalunya Sí que es Pot, alerta els que demanen aquesta transformació social que confondre l'objectiu "seria tan decebedor que qüestionaria" la seva "integritat" i les seves "veritables intencions". 

Anar al contingut