Barcelona

Junqueras avança que els pressupostos catalans per al 2017 inclouen un dèficit del 0,5%

El vicepresident també explica a "El matí de Catalunya Ràdio" que els comptes preveuen una previsió de creixement entre el 2,5 i el 2,7%

RedaccióActualitzat

El conseller d'Economia i vicepresident del govern, Oriol Junqueras, Oriol Junqueras també ha avançat que els pressupostos s'han elaborat partint d'aquest 0,5 per cent, tot i que demanaran que s'incrementi. L'útima xifra que ha insinuat el Ministeri d'Hisenda és del 0,4, segons Junqueras.
En declaracions a "El Matí de Catalunya Ràdio", el conseller ha avançat que els pressupostos s'han elaborat partint d'aquest 0,5%.

"Intentar que hi hagi més flexibilitat. No el 0,5%, sinó anar al 0,7%. Els pressupostos estan calculats amb l'objectiu que està establert perquè tot el dèficit no finançat es converteixi en deute als proveïdors".


Junqueras també ha explicat que els comptes catalans preveuen un creixement de l'economia entre un 2,5 i un 2,7%. 

Després de saber-se que la partida social augmentarà 1.000 milions d'euros respecte a l'any passat en els nous pressupostos, el vicepresident ha començat a desgranar a què es dedicarà l'augment de recursos que recull la seva proposta de compte i ha explicat que hi haurà una atenció especial a la salut mental. 
 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut