Jean Claude Juncker, president de la Comissió Europea
Jean Claude Juncker, president de la Comissió Europea

Juncker convoca una cimera extraordinària de 8 països per abordar la crisi migratòria

Entre els països convocats, Espanya, Itàlia, França i Alemanya.

Actualitzat

Cimera extraordinària de la Unió Europea per abordar la crisi migratòria. El president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, ha convocat per aquest diumenge una minicimera amb alguns dels caps d'estat o de govern dels 28 per abordar la qüestió de cara al Consell Europeu de la setmana que ve. Entre aquests estats hi ha Espanya, Itàlia, França i Alemanya.

"He convocat una reunió informal de treball sobre qüestions de migració i asil diumenge per treballar amb un grup de caps d'estat i de govern dels estats membres interessats a trobar solucions europees de cara el proper Consell Europeu".

Juncker ho ha anunciat a Twitter en un missatge en què ha citat: La Moncloa, el president de França, Emmanuel Macron; el canceller d'Àustria, Sebastian Kurz; el portaveu del govern alemany, Steffen Seibert, i als ministres de Grècia, Alexis Tsipras; Itàlia, Giuseppe Conte; Bulgària, Boyko Borissov, i Malta, Joseph Muscat.

 

França ja ha confirmat la presència de Macron, qui el dia abans es reunirà amb el president espanyol, Pedro Sánchez, per parlar sobre la crisi migratòria.

La trobada es farà enmig de propostes com la de crear camps per a migrants fora de les fronteres de la Unió.

ARXIVAT A:
Migracions
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut