Motor

Dani Juncadella triomfa a la DTM i s'imposa al circuit britànic de Brands Hatch

El pilot barceloní ha aconseguit la primera victòria de la seva vida a la DTM

Noel RodríguezActualitzat

Dani Juncadella ha aconseguit aquest dissabte al circuit britànic de Brands Hatch la primera victòria de la seva vida a la DTM. El barceloní, que disputa la seva cinquena temporada en aquest campionat de turismes, ha estat el gran dominador de la jornada i no ha donat treva als seus adversaris ni als entrenaments lliures ni a la qualificació ni tampoc a la cursa.

Juncadella sortia des de la "pole position", però no ha arrencat gens bé. Al final del primer revolt ja l'havien superat Lucas Auer i el brasiler Augusto Farfus, però el pilot de Mercedes no ha perdut els nervis i a poc a poc ha anat recuperant fins a acabar imposant-se.

Fins ara els grans èxits del pilot català havien estat el triomf al Grand Prix de Macao l'any 2011 i la victòria al campionat europeu de Fórmula 3 del 2012.

Juncadella ja va estar a punt de guanyar una cursa de DTM fa dos mesos al circuit de Norisring, però finalment es va haver de conformar amb la tercera posició. Ara ja pot dir què significa pujar al calaix més alt del podi d'un dels campionats més prestigiosos del món de l'automobilisme.