Estats Units

Jumo es proposa connectar les organitzacions socials amb usuaris de Facebook

El cofundador de Facebook, Chris Hughes, ha posat en marxa una nova xarxa social enfocada exclusivament a la missió d'enllaçar les persones amb les entitats no lucratives.

Actualitzat
El nou lloc, conegut com Jumo.com, allotja de moment unes 3.500 organitzacions d'aquestes característiques, amb causes tan diverses com el càncer de mama o el canvi climàtic.

La intenció de Jumo és ajudar aquestes entitats a trobar gent que els pugui donar suport i posar-les en contacte amb un gran nombre de persones. En realitat, per ser de Jumo cal abans registrar-se a Facebook, de manera que la xarxa també actua de pont invers per aconseguir que moltes d'aquestes ONGs que no són a la xarxa social més poderosa del planeta puguin tenir una bona raó per entrar-hi.

L'any 2007 ja es va crear el portal Causes.com, amb una intencionalitat semblant i també amb el vincle amb Facebook si més no per la banda personal, ja que va ser creada per l'expresident de Facebook Sean Parker i per un altre dels companys d'habitació de Mark Zukerberg, Joe Green.

Recentment, Facebook anunciava a Barcelona que impulsaven Facebook Peace, una altra eina per afavorir la relació entre les persones d'arreu del món a través d'aquesta xarxa i contribuir a superar els conflictes internacionals a partir de millorar els contactes entre les persones.
Anar al contingut