Barcelona

Julio Manrique porta al Lliure una reflexió mordaç sobre l'estètica

L'actor Julio Manrique estrena el 7 de febrer al Teatre Lliure de Barcelona "La forma de les coses", una versió del text de Neil Labute que suposarà la segona incursió que fa com a director. El muntatge és una reflexió mordaç sobre els cànons de bellesa psíquics i físics. Manrique dirigeix Mireia Aixalà, Cristina Genebat, Xavi Ricart i Marc Rodríguez, el mateix equip que va estar sota les seves ordres a "Els boscos", de David Mamet, amb la qual va debutar com a director.

Actualitzat
"The shape of things", el títol original de l'obra de Labute, va arribar al cinema de la mà del mateix director nord-americà i es va estrenar aquí amb el nom de "Per amor a l'art". Més endavant Pedro Larrañaga en va produir una versió en castellà, que va protagonitzar Maribel Verdú i que es va poder veure a Girona. Ara Julio Manrique dirigeix la batuta d'una comèdia "divertida, amb ironia corrosiva, amarga i perversa".

El muntatge es planteja qüestions com si el fi justifica els mitjans o bé fins on es pot arribar amb l'art.  Els protagonistes de l'obra són Evelyn (Mireia Aixalà), una estudiant d'art que prepara la tesi doctoral, i Adam, el xicot d'Evelin i guàrdia jurat d'un museu, que està disposat a transformar-se per agradar més a la seva parella. "La forma de les coses" es representarà al Lliure fins al 9 de març.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut