Barcelona

Julio Iglesias, Franco Battiato i Pink Martini seran al festival de Cap Roig 2008

Propostes clàssiques, com Julio Iglesias, Franco Battiato, Paul Anka o Georges Moustaki compartiran cartell aquest estiu amb altres de més recents, com ara Pink Martini o Chambao, en el festival Jardins de Cap Roig. El certamen arrencarà l'11 de juliol amb l'homenatge al centenari del Palau de la Música de la mà de Return to Forever, banda llegendària de jazz-rock que s'ha retrobat al cap de 25 anys per fer una gira mundial.

Actualitzat

Julio Iglesias, el cantant espanyol que més discos ha venut a la història, destaca entre el cartell de Cap Roig. L'actuació a Calella de Palafrugell és l'única que té prevista aquest any a l'Estat, encara que també es podria materialitzar una "proposta fixa" d'un concert a Marbella, segons ha revelat el director artístic del festival, Martín Pérez. Serà un dels concerts més exclusius, sobretot pel que fa al preu de les entrades: de 60 a 200 euros. La cita és el 14 d'agost.

Paul Anka repetirà escenari després de l'èxit de l'any passat. El brasiler Caetano Veloso hi actuarà també per segona vegada i la ballarina Tamara Rojo torna al cartell després que l'any passat va haver de cancel·lar les dues funcions previstes a causa d'una lesió. Tota una veterana del ball, la russa Maia Plisetskaia, pujarà a l'escenari de Cap Roig amb 82 anys.

Entre l'11 de juliol i el 24 d'agost passaran per Calella artistes de la talla de Georges Moustaki, Omara Portuondo, Kool & The Gang, Lorin Maazel, acompanyat per l'Orquestra Simfònica Toscanini i l'Orfeó Donostiarra, Raimon, Pink Martini, Rosana, Ana Belén i Víctor Manuel i Chambao.

El festival Jardins de Cap Roig va rebre el qualificatiu d'un dels millors festivals del món per part del diari britànic "The Independent". El president de la Fundació Caixa de Girona, Arcadi Calzada, ha destacat en la presentació a Barcelona que l'èxit del certamen rau en el "caràcter eclèctic" de la programació. Les entrades per a tots els concerts de Cap Roig es posaran a la venda dilluns que ve.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut