Una imatge promocional de Julieta Venegas que actuarà el pròxim 8 d'abril al festival Strenes de Girona. Pla mig. (horitzontal)
Una imatge promocional de Julieta Venegas que actuarà el pròxim 8 d'abril al festival Strenes de Girona. Pla mig. (horitzontal)

Julieta Venegas portarà al festival Strenes els seus grans èxits per celebrar vint anys de carrera

ACN Girona.-Julieta Venegas actuarà el pròxim 8 d'abril a l'Auditori de Girona en el marc del festival Strenes. La cantant i compositora mexicana s'aturarà a Girona en la gira internacional 'Parte mía tour' amb un concert amb format íntim i proper on repassarà els seus grans èxits coincidint amb els vint anys de carrera. Amb la seva actuació, el festival enceta la secció internacional. Els organitzadors han avançat els noms d'altres artistes convidats, com ara Miquel Abras, que presentarà el seu sisè disc d'estudi el mateix 8 d'abril, i Blaumut, que interpretarà els temes del seu tercer treball el dia 1 d'abril. Les entrades d'aquests concerts ja estan a la venda. La pròxima edició de l'Strenes es farà del 25 de març al 30 d'abril del 2017.

Els seguidors de Julieta Venegas tindran l'oportunitat de veure-la en directa el pròxim 8 d'abril en el marc del festival Strenes de Girona. Serà una actuació a l'Auditori en la seva gira internacional 'Parte mía tour' on la cantant mexicana farà un repàs dels seus èxits coincidint amb els vint anys que porta dalt dels escenaris. Amb la seva actuació, el festival obre una secció internacional.L'anunci de la seva actuació s'ha fet aquest dilluns en un avançament de la programació del festival. El cartell complet es donarà a conèixer en una roda de premsa prevista l'última setmana de gener. A banda de Venegas, també s'han avançat més noms, com el de Miquel Abras que presentarà el seu sisè disc d'estudi (8 d'abril al Teatre Municipal); Blaumut, que presentarà per primer cop el seu tercer treball (1 d'abril a l'Auditori) i l'estrena del primer disc de Maria Arnal i Marcel Bagés (21 abril a l'Auditori de la Mercè). Les entrades de tots aquests concerts ja estan a la venda. Fa unes setmanes, també es va anunciar el concert d'Els Amics de les Arts que es farà el 30 d'abril a les escales de la Catedral. Les entrades per escoltar el nou treball, produït per l'escocès Tony Doogan, es van exhaurir en només 24 hores.En l'edició passada, el festival Strenes va tenir més de 28.000 espectadors.

Anar al contingut