Màlaga

Julián Muñoz gaudeix d'un permís penitenciari de tres dies després de 21 mesos tancat

L'exalcalde de Marbella, Julián Muñoz, que des de fa vint-i-un mesos compleix condemna per diferents delictes urbanístics, ha sortit aquest dissabte de la presó per gaudir d'un permís penitenciari de tres dies. Muñoz ha sortit del centre d'Alhaurín de la Torre, a Màlaga, cap a dos quarts de vuit del matí, assegut als seients del darrere d'un vehicle tot terreny conduït pel xòfer de la seva companya, la cantant Isabel Pantoja. Aquest és el primer permís que es concedeix a l'exalcalde, que està entre reixes des de finals de juliol del 2006, quan el van detenir durant l'anomenada "operació Malaia".

Actualitzat
Julián Muñoz ha burlat els micròfons de la premsa sortint de la presó amb cotxe i més d'hora del que es preveia. Tot i això, una quinzena de periodistes que esperaven la seva sortida n'han pogut prendre imatges. L'exalcalde de Marbella estava aparentment tranquil, vestit de fosc, amb ulleres de sol i amb les mans amagant-se la cara de les càmeres.

Julián Muñoz, que esperava aquest benefici penitenciari des de l'any passat, després que la junta de la presó on havia estat ingressat anteriorment l'hi denegués, s'ha dirigit al seu xalet de Port Banús. Allà ha abaixat la finestreta del vehicle i ha dit als periodistes que es congregaven a les portes del seu domicili "gràcies a tots" i que estava "molt cansat".
Anar al contingut