Futbol

Juande Ramos es converteix en el nou entrenador del CSKA de Moscou

Després de fracassar a Anglaterra amb els Spurs i de sortir acomiadat del Madrid per culpa la supremacia blaugrana, Juande Ramos s'havia tornat a apartar de les banquetes fins avui. Aquest dimecres s'ha fet oficial el fitxatge del tècnic manxec com a nou entrenador del CSKA de Moscou. L'espanyol, que substitueix Zico en el càrrec, dirigirà avui mateix el seu primer entrenament i dissabte debutarà ja amb el seu nou equip davant el Krilia Sovetov. De moment Juande només estarà al capdavant de l'equip rus fins a finals d'any.

Actualitzat
Els mals resultats han acabat amb la destitució fulminant de Zico al capdavant de l'equip de l'exèrcit rus i els seus dirigents han pensant en Juande per rellançar les seves opcions tant a la Lliga domèstica com a la Champions.

El CSKA és quart a Rússia, a deu punts del líder, el Rubin Kazan, tot i que la gran esperança del club és superar per primer cop la fase de grups de la Lliga de Campions i plantar-se a vuitens de final. Els russos estan emparellats al grup del Manchester United, el Besiktas i el Wolfsburg. Juande, doncs, haurà d'afrontar aquests reptes aviat i d'ells depèn la seva continuïtat a Moscou més enllà del desembre. Cal tenir en compte que la competició a Rússia acaba el novembre.

La nova plantilla de Juande ha vist com dos dels seus puntals, el brasiler Vagner Love i el rus Iuri Khirkov, deixaven l'equip. A canvi hi arribava l'ex del Betis i la Reial Societat Mark González.

A la seva pàgina web Juande s'ha mostrat molt entusiasmat amb aquest nou repte i molt il·lusionat per posar de manifest el potencial de l'equip a Europa.
Anar al contingut