València

Juan Costa creu que, si el seu germà té responsabilitat en el "cas Gürtel", "Camps, més"

L'exministre i diputat del PP per Castelló, Juan Costa, ha assegurat que si el seu germà Ricardo, exsecretari general del PP de la Comunitat Valenciana, té alguna responsabilitat en el "cas Gürtel", "més la té Camps o moltes altres persones". L'exministre ha afegit, a més, que li preocupa que un partit "pugui actuar de manera arbitrària". En aquest sentit, ha manifestat que considera que el seu partit, a escala nacional, no ha actuat de manera "equànime".

Actualitzat
En una entrevista a "Vogue", Costa assegura que no té cap dubte de l'honestedat del seu germà, i creu que si algú, sigui qui sigui, i començant per Costa, "hagués actuat de manera incorrecta o hagués ajudat, contribuït o fet que el PP es financés irregularment, haurà d'assumir-ne les responsabilitats. I seria el primer d'exigir-ho".

Preguntat sobre quin hauria estat l'error que hauria comès el seu germà, Juan Costa manifesta que mai ha vist Ricardo amb "vestits regalats" i, en aquest sentit, afegeix: "Ell es compra la roba des de fa molts anys en el mateix lloc i té les factures que acrediten que es paga la roba".

D'altra banda, l'exministre ha evitat pronunciar-se sobre si el líder popular, Mariano Rajoy, es va equivocar quan va reiterar fa uns quants dies la seva confiança en el president valencià, Francisco Camps. Amb tot, afirma: "Ell ha pres aquesta decisió i és la seva responsabilitat".

Finalment, Juan Costa assegura que l'exsecretari general del PPCV ho va continuar sent després del comitè executiu regional, en què la direcció popular el va donar per cessat, i apunta que si hi va haver una distorsió en la comunicació entre les direccions de València i al nacional és perquè "algú no va traslladar la realitat".
Anar al contingut