Madrid

Juan Carlos Monedero dimiteix com a número tres de Podem

La dimissió del secretari de Programa de Podem arriba hores després d'unes polèmiques declaracions en què ha advertit que Podem comença a "assemblar-se" a la resta de partits

Actualitzat

El secretari de Programa de Podem, Juan Carlos Monedero, ha presentat la dimissió aquest dijous, segons ha anunciat el líder del partit, Pablo Iglesias. Després d'haver complert les seves obligacions respecte a l'elaboració del programa de la formació, el número tres de Podem ha presentat la dimissió del seu lloc a l'executiva a Iglesias i aquest l'ha acceptada.

El líder de Podem s'ha referit a Monedero com "una figura determinant per a les nostres biografies polítiques i per a Podem" i ha explicat que, per ell, no és només "un company des de fa anys", sinó també "un dels meus millors amics".

"La nostra organització es quedava petita per a Juan Carlos, no és home de partit, és potser un intel·lectual que necessitava volar."

Iglesias ha explicat que tant ell com Monedero estan "d'acord" que el fins ara secretari de Programa de la formació "pot ser una figura molt més útil tant a Podem com per al canvi polític" si treballa "sense la pressió i sense la llosa de les responsabilitats orgàniques". Tant Iglesias, en la roda de premsa, com Monedero al seu compte de Twitter, han manifestat que "l'amistat continua".

 

La dimissió de Monedero arriba hores després d'unes polèmiques declaracions en què ha advertit que Podem comença a "assemblar-se" a la resta de partits, tot i que insistia que la seva formació "és el més decent que hi ha en la política espanyola".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut