Bosch, en una roda de premsa durant aquesta campanya electoral (ACN)
Bosch, en una roda de premsa durant aquesta campanya electoral (ACN)
Barcelona

Josep Ramon Bosch dimiteix com a president de Societat Civil Catalana

En la reunió de la junta directiva de l'entitat, Rafael Arenas ha estat escollit per unanimitat com a nou president

Actualitzat

El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, dimiteix del càrrec. En un comunicat a la pàgina web de l'entitat contrària a la independència, s'anuncia que tant Bosch com els vicepresidents José Rosiñol i Susana Beltrán "han comunicat el seu desig de fer un pas al costat per raons d'índole personal i professional".

La setmana passada, el jutjat d'instrucció número 3 de Manresa va obrir diligències prèvies contra Bosch arran d'una querella per injúries i amenaces. Segons aquesta denúncia, Bosch tenia un perfil fals a Facebook des d'on insultava i amenaçava persones relacionades amb l'independentisme.

La junta directiva de SCC s'ha reunit aquest dilluns per analitzar l'escenari polític sorgit de les eleccions al Parlament d'aquest diumenge, que creuen que "exigeix l'elaboració d'un pla estratègic". La direcció de Societat Civil ha explicat que la decisió de dimitir "ja havia estat anunciada mesos enrere i deixada en suspens fins avui per raons polítiques lligades a les eleccions del 27-S". En aquesta reunió, Rafael Arenas ha estat escollit president per unanimitat com a relleu de Bosch.

 

Anar al contingut