Pla americà de Josep Maria Benet i Jornet, somrient, recollint el premi d'honor del Most 2016. L'acompanyen Àlex Casanovas, Lluís Arcarazo…
Pla americà de Josep Maria Benet i Jornet, somrient, recollint el premi d'honor del Most 2016. L'acompanyen Àlex Casanovas, Lluís Arcarazo i Mingo Ràfols. Imatge del 3 de novembre de 2016 (horitzontal)

Josep Maria Benet i Jornet rep el premi honorífic del Most 2016

ACN Vilafranca del Penedès.-El 6è Most - Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava ha lliurat aquest dijous al vespre el premi honorífic a Josep Maria Benet i Jornet. El certamen ha volgut reconèixer l'extens currículum del dramaturg, posant especial èmfasi a la creació de la sèrie de televisió 'Nissaga de Poder', emesa a TV3 l'any 1996 amb un argument ambientat al món vitivinícola del Penedès. Benet i Jornet ha recollit el premi de mans de companys de professió, com el guionista Lluís Arcarazo i els actors Àlex Casanovas, Mingo Ràfols i Biel Duran, que ha presentat la cerimònia. Benet i Jornet s'ha mostrat somrient, protagonitzant el moment més emotiu de la gala inaugural del Most. El festival ha donat així el tret de sortida a deu dies ininterromputs de projeccions i activitats que únicament giraran entorn el món del vi i el cava.

Anar al contingut