Josep Lluís Núñez i la seva família van tenir societats pantalla a les illes Verges

El promotor immobiliari va tenir entre el 1999 i el 2004 dues societats "offshore" constituïdes per Mossack Fonseca i vinculades a comptes a Suïssa

RedaccióActualitzat

L'expresident del FC Barcelona i promotor immobiliari Josep Lluís Núñez i alguns membres de la seva família van ser els beneficiaris de dues societats pantalla fundades amb l'ajuda de Mossack Fonseca, el despatx d'advocats dels "papers de Panamà". Les societats, amb el nom de Marlur Limited i Thelway Investments, van ser constituïdes amb 50.000 dòlars cadascuna i van tenir la seu a Road Town, capital de les illes Verges britàniques.

Segons ha informat "El Confidencial", aquestes societats es van fundar el febrer del 1999, coincidint amb l'inici de l'anomenat "cas Hisenda", que va acabar portant Núñez i el seu fill a la presó. Les dues societats es van gestionar com si fos una de sola, i estaven vinculades a dos comptes del banc UBS de Ginebra. Els documents no revelen les operacions que van fer ni les sumes de diners que van gestionar.

Les dues societats es van liquidar a finals del 2004. En representació de Núñez, el bufet d'advocats Martell ha emès un comunicat afirmant que l'activitat de les dues societats "va quedar al corrent de les seves obligacions formals i materials davant l'Hisenda pública espanyola".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut