Josep Lluís Bonet
Josep Lluís Bonet
Barcelona

Josep Lluís Bonet demana que els empresaris es plantin davant dels polítics

El president de la Cambra de Comerç d'Espanya i també de Freixenet creu que els empresaris han de "ser conscients del seu paper i la seva responsabilitat i no deixar-se menysprear per determinats polítics"

RedaccióActualitzat

Josep Lluís Bonet, actual president de la Cambra de Comerç d'Espanya i també de Freixenet, ha convidat aquest diumenge els empresaris a plantar-se davant dels polítics i ha demanat que no es reformi la Constitució mentre no hi hagi una alternativa clara. Creu que l'empresariat català i espanyol s'ha oblidat del seu paper, que passa, segons Bonet, per contribuir a l'estabilitat política i social. Assegura que, a partir d'ara, la Cambra treballarà més activament en aquesta línia.

Bonet ha defensat, en una entrevista amb Europa Press, que els empresaris han de "ser conscients del seu paper i la seva responsabilitat i no deixar-se menysprear per determinats polítics". Segons Bonet, si els empresaris veuen que el polític -com a col·lectiu general- no va pel bon camí, "s'han de plantar i dir-li que no pot ser, amb total tranquil·litat".

El president de la Cambra de Comerç d'Espanya també ha explicat la seva recepta per a un nou salt endavant d'Espanya, que veu possible després que s'hagi superat la crisi: "Estabilitat política i social, col·laboració públicoprivada, anar tots junts i que la societat entengui el sistema, li doni suport i hi cregui; hi ha una feina de comunicació i convenciment importantíssima".

Demana als empresaris que parlin del procés als seus treballadors

Justament ahir, dissabte, en un altra entrevista amb Europa Press, Josep Lluís Bonet, demanava als empresaris catalans que parlin als seus treballadors a través dels comitès d'empresa sobre les conseqüències de la independència, tant si l'empresari hi està a favor com en contra.

"Que cadascú voti el que vulgui: la llibertat és fonamental", va dir, però va defensar que tot treballador ha de saber què augura l'empresari si Catalunya s'independitza, i va assegurar que ell ja ho ha fet a Freixenet com a president del grup.

 

Anar al contingut