Barça

Jose Mourinho: "Felicito els jugadors, els tècnics i l'afició del Barça"

José Mourinho ha tingut un flaix d'elegància en la roda de premsa posterior a l'empat a Cornellà-el Prat i ha dirigit unes paraules al nou campió de Lliga. "Vull felicitar els jugadors del Barcelona i el seu cos tècnic i tota l'afició pel campionat que han aconseguit aquesta nit." El portuguès ha reconegut els mèrits fets pels blaugrana aquesta temporada.

Actualitzat
José Mourinho ha tingut un flaix d'elegància en la roda de premsa posterior a l'empat a Cornellà-el Prat que ha donat el títol matemàticament al F. C.  Barcelona.
 
El tècnic ha esperat que li fessin la primera pregunta i, quan ha tingut la paraula, abans de respondre, ha dirigit unes paraules al nou campió de Lliga. "Vull felicitar els jugadors del Barcelona i el seu cos tècnic i tota l'afició pel campionat que han aconseguit aquesta nit." El portuguès ha reconegut els mèrits fets pels blaugrana aquesta temporada, i no ha estat l'única vegada que ho ha fet durant la breu compareixença.
 
A continuació, les preguntes del periodistes madrilenys han anat sobre la lesió de Varane i la possibilitat que això l'obligui a tornar la titularitat a Pepe, especialment en la final de Copa.
 
Mourinho ha intentat esquivar aquesta temàtica, però, a la tercera, ha tornat al Barça com a excusa per no respondre. "Em sembla que aquí esteu ignorant que el millor que podem fer en aquest moment és felicitar un nou campió," ha alliçonat. "L'any passat nosaltres vam guanyar la lliga i, per a nosaltres, era important que se'ns reconegués; així que el que toca ara és felicitar el Barça."
 
Havent dit això últim, s'ha aixecat i ha deixat la sala de premsa, sense concedir més preguntes.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut