José María Clavero rep l'abraçada de l'anterior president, Eduardo Reyes (ACN)
José María Clavero rep l'abraçada de l'anterior president, Eduardo Reyes (ACN)
Barcelona

José María Clavero, escollit per unanimitat nou president de Súmate

Clavero ocupava la presidència en funcions de l'entitat des de la renúncia d'Eduardo Reyes el mes de març

RedaccióActualitzat
Súmate ha escollit José María Clavero com a nou president en una assemblea general feta aquest dissabte a Barcelona. Proposat per la junta directiva de l'entitat, el nou president ha estat escollit per unanimitat.

Clavero ja ocupava la presidència en funcions de l'entitat independentista des que Eduardo Reyes va renunciar al càrrec al mes de març per centrar-se en la seva nova responsabilitat com a diputat en el grup parlamentari de Junts pel Sí.

En el seu discurs d'investidura, José María Clavero, ha apostat per una línia continuista en aquesta nova etapa de l'associació i ha manifestat el seu compromís per aconseguir la república catalana.

Clavero ha fet una crida a ICV-EUiA, Podem, En comú Podem i Catalunya Sí que es Pot perquè s'uneixin al procés constituent.
                     
Per la seva banda, el president sortint de Súmate, Eduardo Reyes, s'ha acomiadat amb un discurs emotiu en què ha agraït el suport rebut des del primer dia per fer que l'entitat "sigui un actiu més per fer realitat la república catalana". Reyes ha expressat la seva total disposició per ajudar en la continuació de la tasca de l'entitat independentista.




 
Anar al contingut