Messi, esquitxat indirectament per un cas que afectaria el seu pare, segons "El Mundo" (Foto: EFE)
Futbol

Jorge Messi, investigat per una suposada relació amb una xarxa de blanqueig de diners, segons "El Mundo"

El pare de Leo Messi podria tornar a estar en el punt de mira de la justícia. Segons publica el diari "El Mundo", un jutjat de Madrid estaria investigant en secret Jorge Messi per la seva suposada relació amb una xarxa de blanqueig de diners procedent del narcotràfic colombià. La investigació del cas hauria portat a declarar el mateix Messi, Alves, Mascherano i Pinto.

Actualitzat

El pare de Leo Messi podria tornar a estar en el punt de mira de la justícia. Segons publica el diari "El Mundo", un jutjat de Madrid estaria investigant en secret Jorge Messi per la seva suposada relació amb una xarxa de blanqueig de diners procedent del narcotràfic colombià.

Segons informa el rotatiu, els diners es blanquejaven a través de la compra massiva d'entrades per la fila 0 pels partits benèfics "Amics de Messi" així com per concerts de rock per Sud-amèrica.

Davant d'això, Messi, Alves, Mascherano i Pinto haurien estat interrogats, fa uns dies, per la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil a les mateixes oficines del Barça.

Tant Leo Messi com el seu pare ja van ser investigats per evasió fiscal, tot i que els pèrits d'Hisenda van declarar que el jugador del Barça no estava assabentat del frau.

 

 

Anar al contingut