Motociclisme

Jorge Lorenzo visita les instal·lacions policials del Complex Central dels Mossos d'Esquadra

El pilot de Moto GP Jorge Lorenzo ha visitat les instal·lacions policials del Complex Central dels Mossos d'Esquadra, ubicat al municipi de Sabadell. La visita obeïa a l'interès del pilot de conèixer una mica més l'entorn policial i les diferents activitats i especialitats que es desenvolupen en aquest camp professional. La policia autonòmica, per la seva banda, ha agraït la presència al complex del corredor mallorquí, que ha pogut conèixer en primera persona diverses unitats específiques del cos i els valors que com a organització policial es volen donar, així com les estratègies preventives que s'estan duent a terme en l'àmbit de la seguretat viària.

Actualitzat
El pilot ha visitat el parc mòbil, el poliesportiu, l'auditori i la piscina, on els agents de la Unitat Subaquàtica fan els entrenaments.

Un cop a les dependències de la Divisió de Trànsit, el pilot mallorquí ha rebut una explicació sobre com s'investiga un accident, acompanyada d'una breu presentació de la manera com s'investiguen els sinistres en què hi ha implicada una motocicleta. També ha conegut les campanyes preventives que es duen a terme periòdicament. Lorenzo ha elogiat la tasca que fa la Divisió de Trànsit dels Mossos d'Esquadra, especialment les campanyes dirigides als motoristes.

Finalment, el mallorquí ha visitat la Divisió de Policia Científica, més concretament la unitat central de balística i el laboratori químic i biològic, els Tedax i el Grup Especial d'Intervenció (GEI).

Abans de concloure la seva estada al complex, el pilot de Yamaha ha obsequiat cadascun dels comissaris amb un casc de competició firmat pel mateix Jorge Lorenzo. Per la seva banda, el corredor ha rebut una gorra de comissari i una figura d'un agent de trànsit com a record del seu pas pel Complex Central dels Mossos d'Esquadra.
Anar al contingut