Motociclisme

Jorge Lorenzo guanya el seu segon títol mundial de MotoGP

Jorge Lorenzo és el nou campió del món de MotoGP després d'arribar segon al Gran Premi d'Austràlia darrere Casey Stoner. El pilot mallorquí suma d'aquesta manera el seu quart títol mundial, el segon a la màxima categoria. Dani Pedrosa, l'únic pilot que li podia impedir l'obtenció del títol, ha caigut en les primeres voltes quan comandava la cursa i intentava deixar enrere els seus perseguidors.

Actualitzat
Jorge Lorenzo és el nou campió del món de MotoGP després d'arribar segon al Gran Premi d'Austràlia darrere Casey Stoner. El pilot mallorquí suma d'aquesta manera el seu quart títol mundial, el segon a la màxima categoria.

Dani Pedrosa, l'únic pilot que li podia impedir l'obtenció del títol, ha caigut en les primeres voltes quan comandava la cursa i intentava deixar enrere els seus perseguidors.

Pedrosa, que portava tres victòries consecutives en una persecució final trepidant, ha començat comandant la cursa, però s'ha arriscat massa. La seva caiguda ha deixat en safata el títol a Jorge Lorenzo, que a partit d'aquell moment s'ha concentrat a seguir Casey Stoner per entrar segon i conquerir el títol que ja va guanyar el 2010.

Stoner d'aquesta manera s'ha permès una nova victòria davant la seva afició -la sisena- després de la lesió que l'ha apartat de la lluita pel títol i abans de retirar-se quan acabi la present temporada.

Al Gran Premi de València, últim de la temporada, s'hi arribarà amb els tres títols ja decidits.
Anar al contingut