Madrid

Jorge Fernández Díaz: "No estic en política per tenir càrrecs"

Enmig de la pugna del PP amb el PSOE per col·locar-lo com a president d'alguna comissió del Congrés, l'exministre afirma que no vol ser un problema

RedaccióActualitzat

El futur immediat al Congrés de l'exministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz està a l'aire, després que la seva candidatura a la presidència de la Comissió d'Afers Exteriors hagi quedat congelada pel veto del PSOE. Aquest veto ha arribat a pesar que el grup parlamentari socialista tenia un acord tancat amb el PP i Ciutadans per facilitar-li la presidència.

Als passadissos del Congrés, Fernández Díaz ha dit que no vol causar cap problema al seu partit i ha afirmat que el seu objectiu en política no és tenir cap càrrec.

"Jo no estic en política per tenir càrrecs, el meu concepte de la política és servir el bé comú."

L'exministre de l'Interior ha insistit que farà el que li "demani" el seu grup parlamentari, poc després que s'ajornés la votació sobre la presidència de la Comissió d'Afers Exteriors:

"No vull fer d'això una qüestió personal ni vull crear cap problema al meu grup parlamentari."

Sobre l'actitud del PSOE, Fernández Díaz l'ha qualificat de "gravíssima" i ha indicat que "un partit seriós compleix els pactes". En aquest sentit, ha recordat que els diputats populars han donat suport amb el seu vot a candidats d'altres partits que no els agradaven, però ho han fet en compliment dels acords subscrits.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut